vineri, 10 septembrie 2010

Nevoi speciale

Nu pot sa cred ca ne'am certat ATAT de la un prezervativ!E absurd.Stiu ca si eu am partea mea vina (cum sunt in toate cuplurile,fiecare are partea lui de vina,niciodata nu este doar unul vinovat!),pentru ca ma supar prea repede din te miri ce'uri,dar problema lui este ca nu stie sa se exprime!Nu stiu mai exact ce a fost in capul meu atunci,si de ce m'am suparat,dar am facut'o.
mai tarziu mi'am dat seama ca am gresit,nu am vrut sa'i recunosc in fata pentru ai da satisfactie.M'am obisnuit ca de fiecare data cand ne certam sa'l fac in asa fel incat sa fie cum vreau eu.sa se simta numai el vinovat.
Poate gresesc pentru ca fac toate astea,sau poate Nu.Dar mult timp eu am renuntat la mandrie si orgoliu pentru el.Pentru el a fost,pentru nimeni altcineva.
O alta problema a lui este ca se enerveaza EXTREM de repede.I'a foc din orice,se rasteste la mine,tipa..
Mi'as dori ca in momentele alea de nebunie sa ma i'a in brate,sa ma sarute,sa ma i'a de mana sa ma inteleaga,sa caute in adancul sufleteului sau,sa vada ca totusi ne certam dintr'o prostie,sa lase de la el.Sa faca toate astea chiar daca ma impotrivesc si spun Nu!Pentru ca defapt vreau asta..
Se presupune ca ma cunoaste,se presupune ca stie de ce fac asa,de ce reactionez asa,se presupune ca stie de ce anume am nevoie in anumite momente,situatii (ca asta).Nu am nevoie de certuri,tipete,nervi intinsi la maxim.

Nu!Am nevoie de o imbratisare si un sarut!
Doar atat!!Cer prea mult??!

6 comentarii:

  1. de ce nu incerci sa ii spui de ce ai nevoie?exact asa simplu. cum ai si scris.poate cine stie, realizeaza si el unele lucruri.dar daca tu nu ii spui de ce ai nevoie, nu isi va da singur seama pentru ca e barbat. si eu sunt exact ca si tine, ma supar din toate nimicurile si deja cand vede ca ma bosumflu o ia razna, si se enerveaza el mai tare decat mine din simplu fapt ca eu m-am enervat:)) si deja de-acolo incepem sa ne certam.mi-a fost foarte greu la inceput sa ii spun de ce am nevoie in unele momente dar a trebuit sa o fac pentru ca am vazut ca el nu isi da seama.si acum imi ofere toate acele lucruri marunte de care am nevoie in diferite momente.

    RăspundețiȘtergere
  2. M'am gandit la asta Balaurita,dar nu stiu cum sa i'o spun,nu vreau sa se simta prost.nu vreau sa creada ca el "nu e in stare de nimic" sau ca nu isi poate da singur seama de unele lucruri.. :(
    As vrea ca toate asta sa le stie,dar intr'un mod frumos.De ce nu,sa'si dea singur seama,cu timpul..Cred ca vorbesc prostii aici..
    Am sa incerc sa'i spun...

    Iti multumesc de vizita :D

    RăspundețiȘtergere
  3. punete putin si in locul lui. ca barbat nu iti doresti aproape niciodata aceleasi lucruri ca o femeie. si atunci e normal ca nu are de unde sa stie ce ai vrea tu ca el sa faca in unele momente in functie de starea de spirit. si eu ma tot gandeam cum sa fac sa ii spun ce am pe suflet fara sa se simta prost, dar daca stai sa te gandesti, niciodata nu gasesti un moment foarte potrivit. dute pur si simplu foarte hotarata intr-o zi cand va intalniti si dintr-o ideea in alta ii spui ca ai vrea sa vorbesti cu el anumite lucruri mai serioase. si ii spui sa nu se simta prost dar tu ai nevoie de anumite lucruri. normal ar fi sa nu se supere pentru ca doar vorbind va puteti pastra relatia cat mai b una si sentimentele cat mai vii si mai puternice.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate..am sa fac tot ce pot,pentru ai comunica si nevoile mele ,nu sa stau eu mereu sa le ascult pe ale lui.
    ITi multumesc frumos pentru tot :*

    RăspundețiȘtergere
  5. your blog is very interesting ; )
    amazing ; )


    if you want follow me :** <3

    RăspundețiȘtergere

Spune ce vrei